top of page

Ons aanbod

Programma's op maat gemaakt voor uw specifieke context

De volgende maatwerktrainingen, workshops en ontwikkeltrajecten bieden wij aan op zowel een basis- als gevorderd niveau:

Indien u een combinatie van onderwerpen herkent in uw eigen context dan gaan we graag met u in gesprek. Wij kunnen voor u een integraal programma ontwerpen dat deze thema´s optimaal verbindt.

Programmaontwikkeling

Veel van onze klanten willen graag zelf de regie over de uitvoer van een training of ontwikkelsessie. Wij bieden daarom ook volledig uitgewerkte leer- en ontwikkelprogramma's op basis van uw wensen en behoeften. Deze programma's werken wij zo uit dat de overdracht zo vloeiend mogelijk verloopt. Niet alleen zorgen wij voor een eenvoudig te adopteren en kwalitatief hoogstaande content, ook bieden wij ondersteuning in trainersvaardigheden.

Zo kunt u in beperkte tijd uw eigen mensen een basis bieden in vaardig faciliteren. Gecombineerd geeft u dat de mogelijkheid om niet alleen uw kosten te beheersen, maar tevens om het leerproces zo geïntegreerd mogelijk in uw eigen context te laten verlopen en verankeren.

Tarieven

Tarieven voor maatwerk zijn op aanvraag en worden per dagdeel berekend, excl. BTW & reiskosten.

Contact

Organisatie, team of persoonlijke ontwikkeling; u wenst een adequate invulling van uw specifieke vraag of knelpunt. Voor een gerichte, efficiënte en doeltreffende kijk op uw vraagstuk kunt u op werkdagen van 09:00 - 17:00 contact met ons opnemen op telefoonnummer 06-454 06 974 of mail uw vraag naar: lastdrager@regardtsal.nl

Leveringsvoorwaarden

Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden.

bottom of page